16 Februari 2020  : Dankbrief voor de helpers en gasten van voorzitter Jozef Goebels, VZW Geels Roemeniëkomitee

Het 29° Roemeens restaurant werd weer met succes afgesloten. We blijven interesse wekken met terug een 600-tal eters die konden genieten van een uitgebreide keuze en een voortreffelijke kwaliteit en bediening.

De kookploeg van KWB St.-Amands onder de leiding van Fons, Erwin, Jo en Luc en met de welkome hulp van enkele andere leden van de KWB-kookploeg, deden hun faam alle eer aan.

De voorbereiding startte zaterdag al om 09:00 met de rijstpap van Maria, het voorkoken en het klaarzetten van de zaal. We konden hier ook beroep doen op de nodige vrijwilligers om dat allemaal te klaren en het algemene overzicht van Ria.  

De reclameomhaling resulteerde terug in 2 onderleggers vol adverteerders. Dank aan de ophalers voor jullie engagement, wat niet altijd het meest prettige is.

Ook Johny en Gaby kwamen over om het aperitief te schenken en de mensen te begroeten. Verder was er een ganse ploeg vriendelijke helpers aanwezig om iedereen op te vangen, van het nodige te voorzien en ook te zorgen dat alles afgewassen en opgeruimd werd. Dank dat jullie je wilden inzetten hiervoor. Ook dank aan het Vinatori comité van Turnhout om zowel ’s middags als ’s avonds in te springen voor de moeilijke afwas- en opkuis taak.  

De algemene tevredenheid en lof over het evenement, prestatie en menu, zijn te danken aan een grote groep vrijwilligers zowel in de keuken, voor het opdienen van eten en drank, achter de toog, bij het afruimen en afwassen, bij het bedienen aan het buffet, aan de kassa, het aanwijzen van de plaatsen, enz. We zijn dan ook blij om telkens nieuwe enthousiaste helpers te mogen begroeten.

Het is dan ook met fierheid en plezier dat ik iedereen, die op een of andere manier geholpen heeft om van dit 29° Roemeens Restaurant weer een succes te maken, van harte wil bedanken namens de VZW Geels Roemeniëkomitee. De opbrengst besteden we verder aan onze projecten en de uitbreiding er van die je kunt volgen op onze website. Dit ook als model en voorbeeld in Roemenië.  Ook namens ADAMS-executive director Ioan Suru Mulţumesc mult.

{gallery}2020_Roemeens_Restaurant{/gallery}